Links algemeen

www.bollenstreek.groei.nl

Welkom op de website van de afdeling "Bollenstreek" voorheen "Lisse ". Wij hopen dat u iets van uw gading vindt en dat wij u op één van onze activiteiten mogen begroeten. Wees er van verzekerd dat u welkom bent.

www.biocontrole.nl

Biocontrole is sinds 1998 specialist in de biologische plaagbestrijding. Met behulp van natuurlijke vijanden of andere natuurlijke producten die Biocontrole levert worden plagen die in gewassen optreden bestreden. Met plantversterkers en bodemverbeteraars uit het productenpakket wordt de weerstand van planten verhoogd.

http://degroenebol.nl

Natuur- en Milieueducatiecentrum (NME) de Groene Bol ligt op het landgoed van Kasteel Keukenhof en biedt aan jong en oud de mogelijkheid om van alles te weten te komen over natuur en milieu. Wij zijn alle dagen van 10.00 tot 17.00 uur geopend.

www.groei.nl

Groei & Bloei is een vereniging van liefhebbers van tuinen en tuinieren. De vereniging bestaat uit 130 afdelingen door heel Nederland en België, elk met een eigen bestuur. Zij organiseren door het jaar heen activiteiten, variërend van lezingen en workshops tot excursies en korte reizen naar mooie tuinen.

wroeten.nl

Wroeten is een online ’magazine’ over tuinieren en moestuinieren. Magazine is misschien een beetje een groot woord: Wroeten zit ergens tussen een blog en een papieren tijdschrift in.

https://wormenkwekerijwasse.nl

Wat is wormencompost? Dat is allemaal hetzelfde product namelijk Wormenpoep. Wormencompost is organisch materiaal dat volledig is verteerd door wormen. Hierdoor ontstaat een mooie fijne korrel die niet aan de handen blijft plakken. Goede verse wormenmest stinkt niet en ruikt naar bosgrond. Ga naar de site en lees verder.

https://kweduivenvoorden.nl

Kwekerij E. Duivenvoorden is een kwekerij in aardbeienplanten voor de groothandel, productiekweker en de particulier. Alle planten die wij verkopen zijn NAK gekeurd. Tevens verkopen wij aan particulieren ook pioenrozen. Deze site richt zich voornamelijk op de particulier.

www.baldur-nederland.nl

Start met de Easyplant – jonge planten in het nieuwe tuinjaar! Noviteiten, rariteiten en klassiekers voor het balkon en de tuin krijgt u bij BALDUR-Nederland als vitale jonge planten. Kies uw favoriet uit het uitgebreide aanbod en overtuig u zelf!

http://ecotuinweetjes.blogspot.nl

Tuintips voor ecologisch tuinieren in moestuin en siertuin.

www.avvn.nl

AVVN zet zich in voor natuurlijk en maatschappelijk waardevolle tuinenparken. Meer natuur en recreatie mogelijkheden in de stad. Gezond leven en gezond eten. Bijdragen aan klimaatverbetering in de stad. Bekijk onze korte film waarom volkstuinparken zo waardevol zijn.

www.bondvanvolkstuinders.nl

Een vereniging van 29 volkstuinparken met 6000 tuinen in Amsterdam en omgeving. Behalve de adressen en bijzonderheden van alle parken, maakt u op deze website kennis met de historie en organisatie van de bond en de parken.

Links andere volkstuinen

Hillegom www.tvelsbroek.nl

Nieuw-Vennep www.volkstuin-nieuw-vennep.nl

Voorhout www.elsgeest.nl

Roelofarendsveen www.deveensevolkstuin.nl

Leiden www.onsbuitenleiden.nl

Alphen aan de Rijn www.vtv-ridderspoor.nl

Voorschoten www.volkstuindersverenigingvoorschoten.nl

Beverwijk www.vtvwijkeroog.nl

Heemstede volkstuinvereniginggroenendaal.nl

Haarlem www.zwn-volkstuinen.nl

Haarlem www.poelpoldervreugde.nl

Amsterdam www.zonnehoekamsterdam.nl

Amsterdam Driemond www.volkstuin-linnaeus.nl

Amsterdam Osdorp www.volkstuinparkdeeendracht.nl

Amsterdam Sloterdijk www.nutengenoegen

Amstelveen www.langsdeakker.nl

Amsterdam sloterdijkermeer.nl

Lelystad www.vtv-tkarveel.nl

Lelystad www.hetgeldersehout.nl

Lelystad de-visarend.nl

Lelystad www.vtvonsgenoegen.nl

Lelystad vtvrunderweg.nl

Rotterdam vtv-wilgentuin.nl

Rotterdam Overschie vtvhelptelkander.nl

Rotterdam www.vtvtotnutengenoegen.nl

Rotterdam Zuid www.vtv-van-brienenoord.nl

Rotterdam Zuiderpark vtv-dezandweg.nl

Rotterdam Zuiderpark www.beukhoeve.eu

Utrecht Overvecht www.vtvdedoordouwers.nl

Heerjansdam (Zwijndrecht) www.volkstuinverenigingonsgenoegen.nl